BUTIK PUNČKE ZA PUNČKE, spletna trgovina s punčkami in dodatki

Moj račun
  info.puncke@gmail.com   05 39 555 90

PUNČKA BLUBIRDS PROPOSAL GORJUSS 32 cm vinil roza

4/5

PUNČKA BLUBIRDS PROPOSAL GORJUSS 32 cm vinil roza

49,90 €

Blubirds Proposal je na kratko postrižena Gorjuška v živahni roza oblekici z belimi pikicami in še ena punčka za vašo zbirko.
Seveda te punčke niso samo za jih postaviti v omaro, pač pa jih je možno preoblačiti, česati,... skratka vse, kar poč...


Šifra izdelka:9000/1

Share:

Na zalogi

Blubirds Proposal je na kratko postrižena Gorjuška v živahni roza oblekici z belimi pikicami in še ena punčka za vašo zbirko.Seveda te punčke niso samo za jih postaviti v omaro, pač pa jih je možno preoblačiti, česati,... skratka vse, kar počnemo s punčkami. Oblekice se lahko slečejo. Blubirds je oblečena v roza oblekico, črne čipkaste dokolenke, ki so kot v starih časih, črne lakaste čeveljčke. Nosi natančno izdelan nahrbtniček s ptičkom na sliki (Bird), in na glavi črn obroč z belo rožico. Vse v svojem posebnem osebnem stilu. Resnično so čudovite. Sploh niso majhne, velike so 32 cm in so prav konkretne "pupke". So iz mehkega vinila, imajo čudovite goste svetleče laske, krasne oblekice, izdelane do potankosti, iz kvalitetnih materialov. Čudovito, rahlo, posebno dišijo.Zelo so se potrudili pri izdelavi, punčke so natančen prikaz izvirnih modelov umetnice Suzanne Woolcott, tako po obliki kot pri oblekicah. Izdelane so za Santoro London. To je pri Gorjuss punčkah najboljše - da ima vsaka svoj stil in ko jih gledaš, se kar ne moreš načuditi domislicam in detajlom na oblekicah.Pakirane so v ličnih škatlah z okencem.  NOVO – pižamica Good Night Gorjuss in kopalni komplet. 

Poglejte tudi