BUTIK PUNČKE ZA PUNČKE, spletna trgovina s punčkami in dodatki

Moj račun
  info.puncke@gmail.com   05 39 555 90

Plačilo in dostava

 
Omogočamo plačilo po predračunu in po povzetju, in po dogovoru osebni prevzem in plačilo z gotovino. 

Izdelke pošiljamo s Pošto Slovenije. 

Če izberete plačilo po predračunu, se vam ob naročilu izpiše predračun, na katerem je transakcijski račun, sklic in znesek. Pred plačilom po predračunu počakajte na našo potrditev, da je izdelek res na zalogi. Nato vplačate znesek na TRR podjetja. Predračun velja 5 dni, če v tem času ne prejmemo plačila, naročilo storniramo. Prej vas še kontaktiramo po meilu ali telefonu.

Pri plačilu po povzetju poravnate račun poštarju. 
Pri plačilu po povzetju vam Pošta Slovenije zaračuna provizijo za odkupnino v višini 1% vrednosti odkupnine oz. najmanj 1,15 eur do zneska 98,00 eur, 1,17% od vrednosti nad 98,00 eur do 501,00 eur, 5,36 eur + 0,30 % od vrednosti nad 501,00 eur.  Prilagamo povezavo na Cenik Pošte Slovenije: https://www.posta.si/zasebno-site/Documents/Ceniki/Cenik-ostalih-storitev.pdf

Izdelek običajno pošljemo isti ali najkasneje naslednji dan, ko prejmemo sredstva na TRR SI56 6100 0000 922 6308, Punčke za Punčke, Suzana Vičič, S.P., Oševljek 1 e, 5292 RENČE.

Strošek poštnine je pavšalen in znaša 5,00 eur. Poštnino plača kupec in bo prikazana na računu. 

Pri nakupih nad 80,00 eur je poštnina brezplačna.

Cene veljajo za standardne pakete, če boste želeli dostavo s hitro pošto, bo potrebno doplačilo po ceniku Pošte Slovenije.

Za manjša in lažja naročila, kot so oblekice, skodelice, dudke, vam bomo poštnino obačunali po ceniku Pošte Slovenije ob pogoju, da plačilo poravnate na TRR, kar se bomo dogovorili po meilu. Za večja in težja naročila vas bomo prosili za plačilo vnaprej.

Prosimo, da izdelka ne naročite, če niste stari 18 let ali če nimate dovolj sredstev. Če izdelek naročite in si premislite, nas še isti dan pokličite ali napišite na meil info.puncke@gmail.com.

Izdelek je potrebno prevzeti v roku 15 dni, o čemer dobite obvestilo pošte. Prosimo vas, da naročeni paket pravzamete, saj se v primeru paketa, ki ni bil prevzet, po Zakonu o varstvu potrošnikov šteje, da je stranka odstopila od pogodbe brez navedbe razloga. V tem primeru podjetje lahko uveljavlja povračilo nastalih stroškov, pri čemer bomo upravičenost in višino presojali po posameznem primeru. 

Za morebitno dostavo izven Slovenije bomo preverili stroške poštnine in možnosti pošiljanja in višino poštnine sporočili po e-pošti.Navedeni pogoji veljajo do preklica.